Geen producten in je winkelwagen.

Moment
Bubbles by the glass
Waar drinken we bubbels uit? Toen we ooit Time to Sparkle begonnen, was dat vanuit een simpele, maar vurige wens: meer keuze in écht goede
Waar drinken we bubbels uit? Toen we ooit Time to Sparkle begonnen, was dat vanuit een simpele, maar vurige wens: meer keuze in écht goede
BelBul – Klinkt gezellig, of niet?! Bij Time to Sparkle houden we de internationale bubbelwereld scherp in de gaten. Van Champagne tot crémant als inspiratiebron
Bubbels zijn er in alle soorten en maten, en we kennen ze allemaal: Champagne en crémant. Prosecco en Cava. Maar dan is er ineens Corpinnat.
Hoe komt dat nou dat er iets magisch rondom die bubbels hangt? Zodra de kurk plopt en de bubbels bruisen in je glas, gebeurt er
Over de Elzas met haar witte wijnen, Crémant d’Alsace en asperges De Elzas is niet alleen een van de meest geliefde wittewijnregio’s van Frankrijk, maar
Oke, we gaan hier geen hoogdravende proefcursus geven. Wel even de tips voor het proeven van bubbels. Want mocht je gaan proeven, en ben je
Crémant, een stevige groei! De Fédération Nationale des Producteurs et Elaborateurs de Crémant duidt de groei en de cijfers in dit artikel. In 2024
Bij mousserende wijnen speelt dosage een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de gewenste smaak. Maar wat is dosage precies? En waarom wordt suiker toegevoegd?
Iedereen weet wat van wijn, en van bubbels… ‘Blanc de Blancs is toch altijd van Chardonnay…?’ Ja, bij Champagne in de meeste gevallen wel. En
We zien ze steeds vaker opduiken: crémants uit Duitsland, Luxemburg en zelfs België. Maar wacht eens even… Was crémant niet een puur Frans verhaal? Een
En je ontvangt als eerste updates over nieuwe bubbels,
exclusieve aanbiedingen, proeverijen, inspiratie en recepten
voor de leukste bubbelspijscombi’s voor alle momenten.