Duurzame keuzes

Duurzame keuzes & relaties

Bij Time to Sparkle staat kwaliteit altijd voorop. Voor onze bubbels betekent dit dat ze smaakvol zijn en zo duurzaam mogelijk volgens hoge kwaliteitsnormen worden geproduceerd. Daarnaast, als we allemaal willen blijven genieten van kwaliteitsbubbels en er ook voor willen zorgen dat het aanbod in de wijnmarkt kwalitatiever wordt op het gebied van duurzaamheid, zien we het als onze plicht om de transitie naar duurzame wijnbouw te steunen. Dit doen we o.a. door weloverwogen te kiezen voor partners, die zich aantoonbaar inzetten voor de transitie naar duurzame wijnbouw. 

 

Kwaliteit gaat verder. Aandacht hebben voor de hele keten en ‘goed doen’ daar waar je invloed op hebt. Dit doen we door te kiezen voor leveranciers die oog hebben voor mens en natuur. En door te werken met duurzame materialen en eerlijke producten, zoals gecertificeerde gerecyclede verzenddozen en plasticvrije verpakkingen en materialen. Ook wij willen zo min mogelijk waste.

 

Daarbij vinden we het belangrijk samen te werken vanuit partnership, zowel met onze klanten als met onze producenten en toeleveranciers. O.a. door altijd met elkaar mee te denken en met eerlijke en transparante communicatie. Met passie en plezier. 

 

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand