Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken

Franse bubbels met ambachtelijke Frans-Hollandse kaasfondue in leuke blikken. What’s not to like? Hét recept voor een heerlijk winters avondje of leuk voor bij de borrel. Wil je weten wat er in het pakket zit, klik hier

Een emmer vol lekkers met meerdere ingrediënten voor al die gezellige eindejaarsmomenten. Een feestje om uit te pakken! Met een fles bubbels naar keuze, die we combineren met mooie bijpassende producten voor het creëren van meerdere sprankelende momenten. Benieuwd naar de bucket met inhoud? Klik hier

Bubbels zijn fantastisch te combineren met zoetigheid. Denk bijvoorbeeld aan een afterdinnermomentje met deze leuke Sparkling Winegums of ‘eerlijke’ pure chocolade met een spannend pepertje. Het pakket komt altijd met inspiratie voor het creëren van deze ‘zoete’ momenten. Meer weten? Klik hier voor de mogelijkheden van dit pakket.

Sommige bubbelduo’s zijn ‘meant to be’. Ze zien er ‘samen’ gewoon goed uit. En meer, behalve een mooie doos van Time to Sparkle eromheen, heb je niet nodig. Zoals onze Notre & Autre Bulle, crémants uit de Bourgogne. Klik hier voor meer info. 

LET OP: Binnenkort verschijnen hier nog meer originele, smakelijke en feestelijke pakketten.

Bubbly inspiratie

De eindejaarspakketten van Time to Sparkle zijn altijd inclusief alle inspiratie voor het creëren van bubbelmomenten in aanloop naar en voor tijdens de kerst, Oud & Nieuw, het nieuwe jaar en alle momenten daaromheen. Je kan kiezen uit één of meerdere bubbels met en/of zonder alcohol. We helpen je graag bij de keuze.


Mooie producten

We combineren met mooie producten, die passen bij de aroma’s van de bubbels, zodat iedereen de lekkerste bijpassende hapjes of gerechten kan bereiden en een unieke bubbly smaakbeleving kan creëren. De producten in onze pakketten komen van bijzondere ondernemers met een goed verhaal en natuurlijk een Franse touch. 


Stijlvolle verpakking

De eindejaarsgeschenken verpakken we in stijlvolle geschenkdozen. Een feestje om uit te pakken. Ook mogelijk in jouw huisstijl. 


Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten via het contact formulier en we nemen contact met je op voor het maken van een sprankelend voorstel. 

Vraag naar de mogelijkheden of een offerte opt.

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand