Events

Sparkling moments

Een bubbeltje bij binnenkomst. Maar één bubbeltje? Doe dan geen bubbeltje… Bij de bubbly borrels van Time to Sparkle gaan alle flessen open. Diverse soorten zoals  Blanc de Blancs, rosé, Blanc de Noir, uit verschillende streken. Jouw gasten mogen alle mousserende wijnen proeven, krijgen smaakadvies, kiezen hun favoriet én kunnen een refill halen. Het kiezen en genieten van een bubbeltje wordt een belevenis op zich. Met dit bubbly concept maak je de blits bij de bedrijfsborrel, de opening van winkel of kantoor, of als onderdeel van jouw relatie-evenement. 

Bijpraten, netwerken, teambuilding, iets te vieren, grote deal, kleine deal, jubileum. Denk dan eens aan een High Bubble. Een ‘aangekleed’ concept waarbij iedereen gezellig aan tafel(s) zit en geniet van (tenminste) drie verschillende bubbels. Geen proeverij met allerlei vinologenpraat en proefnotities. Wel een korte toelichting bij elk geschonken glas. Een ongedwongen genietarrangement met bijpassende hapjes of gerechten bij elke bubbel voor een gezellige tijd. Ook mogelijk als Sparkling High Tea met onze 0% alcohol sparkling teas, ontwikkeld met een wijnfilosofie. 

Vind jij ook dat er in Nederland meer bubbels gedronken mogen worden? Bij meerdere momenten? En niet alleen met oesters of Fruits de Mer? Bubbels gaan net zo goed met patat of bitterballen. Bij de BBQ. Met toetjes en chocola. En met allerlei andere verrassende lekkernijen. Wij worden blij als we mensen kunnen inspireren vaker te genieten van de mooiste bubbels met de leukste, lekkerste en originele bubbelspijsconcepten. Uiteraard creëren we een passende setting voor de totaalbeleving. Lange tafels, proefstations, niets is ons te gek. Wordt dat een origineel evenement of niet?

Zoveel bubbels, zoveel aroma’s. Elke mousserende wijn heeft zijn eigen typische aroma’s. Denk aan fruit en rood fruit, zoals appel, peer en aardbeien. Maar je kan ook smaken als gedroogd fruit, noten en kruiden uit het smaakpallet halen. Bij het Sparkling Aroma Concept presenteren we de ingrediënten uit de aroma’s van de bubbelwijnen die worden geschonken. Door de kleurrijke (vers)producten die worden gebruikt, is deze smaakbeleving behalve zeer lekker, ook een lust voor het oog. 

Roséseizoen of niet, een Bubbly Rosé Party doet het altijd goed. Zeker als je met topkwaliteit rosébubbels aankomt. Wat denk je van grote koelers met ijs op meerdere uitgiftepunten met verschillende rosébubbels en roze sparkling teas? Stijlvolle glaasjes en een beachy deuntje op de achtergrond! We hoeven niets meer te zeggen, it’s time to sparkle!

Time to Sparkle heeft bubbels voor elke smaak en elk moment. Voor jouw event stellen we de wijnkaart samen met leuke inspirerende weetjes over bubbels, duidelijke wijnbeschrijvingen en de stappen voor het proeven van bubbels. Of het nou gaat om een bubbelarrangement met wijnspijscombinaties. Of een mooie selectie bubbels, zodat jouw gasten zelf kunnen kiezen, alles is mogelijk. Ook met alcoholvrije varianten. Of aangevuld met passende stille wijnen.

Bubbly organisers

Een sprankelend (relatiemarketing) concept op maat speciaal voor jouw bedrijf, merk, event, winkel of bij de vrimibo, waarin we ook de inhoud, jouw verhaal en look & feel voor je ontwikkelen. Helemaal toegespitst op het moment en de gelegenheid. Het behoort tot de mogelijkheden.

Bij onze (proef)concepten draait het om ontdekken, proeven, beleven en (culinair) genieten van het moment. Met onze bubbels in de hoofdrol creëren we een originele en kwalitatieve belevenis! We verzorgen uiteraard hierbij ook andere dranken, passende catering en eventonderdelen in samenwerking met onze bubbly partners. We komen niet voor niets uit de eventbranche.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, profiteer van onze ervaring in conceptmaking en events, en laat je verrassen door onze creatieve sprankelende invalshoek die bij jouw organisatie past. 

Vraag naar de mogelijkheden of een offerte op maat.

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand