Hospitality

Meer goede bubbels op de kaart

Wereldwijd worden er meer bubbels, en dan ook van kwaliteit, gedronken. Ook in Nederland bestelt men vaker een bubbeltje ongeacht de gelegenheid. Gewoon omdat men ervan wil genieten. Oke, we blijven wat achter bij de Fransen (en de Belgen… en de Duitsers… en de Britten… en de Spanjaarden… en de Italianen…), maar er zit vooruitgang in. Dat stemt ons hoopvol, daar worden wij blij van, zéker als ook de behoefte naar kwaliteit hierbij toeneemt. Langzaamaan sijpelt het joie de vivre-gevoel toch ook in ons land door. 

 

 

Sparkling experience

Bewust genieten van het moment en van goede producten. Van iets extra’s, omdat je dat verdient. En als je betaald hebt, met een goed gevoel naar huis. Omdat het meer was dan je verwachtte. Omdat de totaalbeleving klopt. Dáár draait het meer en meer om. En terecht!

 

Daarom is het tijd voor meer goede bubbels op de kaart. Met crémant, dé kwaliteitsbubbel in opkomst als alternatief voor champagne, goede alcoholvrije mousserende wijn en sparkling teas met wijnbeleving heb je alles in huis om invulling te geven aan die behoefte. Intens goed genieten, zonder dat het pretentieus is. Oftewel, affordable luxury.

Keuze

Als je bubbelliefhebbers en wijngenieters vraagt naar het bubbelaanbod op de kaart geven ze aan dat als er meer keuze is in het segment ‘affordable quality’, ze eerder en meer mousserend zullen bestellen. En als je ze dan ook nog eens blij kan maken met een duurzame bubbel, dan heb je ze helemaal te pakken. 

Beleving zit hem in de kleine dingen, maar hebben groots effect. 

Samen met jou stellen we een aantrekkelijk en sprankelend aanbod als toevoeging op de huidige drank- en/of wijnkaart samen. Om die keuze te bieden, waar jouw gasten op aanslaan. Met bijvoorbeeld storytelling en beleving aan tafel of tijdens jouw event. Verrassende tips en beschrijvingen die de gast begrijpt. Meer bubbelmomenten zonder de noodzaak van specifieke kennis bij het personeel en natuurlijk voor het beste rendement!

 

Denk jij er ook zo over? En zoek je ook een kwalitatieve crémant met een uitnodigend etiket voor op jouw wijnkaart? 

Neem dan meteen contact met ons op voor de mogelijkheden en om kennis te maken onder het genot van een aantal proefglazen. We importeren crémants uit alle acht Franse crémantgebieden en speuren graag met je mee naar de pareltjes. 

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand