Hospitality

Meer goede bubbels op de kaart

Minder wijn, meer bubbels

Wereldwijd wordt er minder wijn geconsumeerd, maar wel meer wijn van kwaliteit. Wereldwijd worden er wel meer bubbels, en dan ook van kwaliteit, gedronken. Ook in Nederland bestelt men vaker een bubbeltje ongeacht de gelegenheid. Gewoon omdat men ervan wil genieten. Oke, we blijven wat achter bij de Fransen (en de Belgen… en de Duitsers… en de Britten… en de Spanjaarden… en de Italianen…), maar er zit vooruitgang in. Dat stemt ons hoopvol, daar worden wij blij van, zéker als ook de behoefte naar kwaliteit hierbij toeneemt. Langzaamaan sijpelt het joie de vivre-gevoel toch ook in ons land door. 

 

Meer keuze voor de bubbelliefhebber

Als je bubbelliefhebbers en wijngenieters vraagt naar het bubbelaanbod op de kaart geven ze aan dat als er meer keuze is in het segment ‘affordable quality’, ze eerder en meer mousserend zullen bestellen. En als je ze dan ook nog eens blij kan maken met een duurzame bubbel, dan heb je ze helemaal te pakken. 

Daarom is het tijd voor meer goede bubbels op de kaart. Met crémant, dé kwaliteitsbubbel in opkomst als alternatief voor champagne, goede alcoholvrije mousserende wijn en sparkling teas met wijnbeleving heb je alles in huis om in te spelen op deze bubbeltrend en het steeds belangrijker wordende ‘bewuste genieten’. 

 

Bubbels voor elke horecagelegenheid

Restaurant, hotel, wijn- of restobar. Elke horecazaak is anders. Daarom stellen we samen met jou een aantrekkelijk en sprankelend aanbod op maat samen als toevoeging op de huidige drank- en/of wijnkaart. Om die keuze te bieden, waar jouw gasten op aanslaan. Je kan gaan voor een crémant als huisbubbel op de kaart. Maar we ontwikkelen net zo goed jouw eigen bubbelskaart (met en zonder alcohol), een bubbels & bitesmenu, High Bubbles, of een aperitiefconcept. 

Wij faciliteren de inhoud voor storytelling en kleine verrassende elementen als het gaat om de beschrijving op de kaart, presentatie bij het uitserveren en tijdens het bubbelmoment zelf. Alles voor het creëren van meer bubbelmomenten zonder de noodzaak van specifieke kennis bij het personeel en natuurlijk voor het beste rendement!

 

Contact  

Wil jij je gasten ook een mooi bubbelsaanbod bieden? Neem dan meteen contact met ons op voor de mogelijkheden en om kennis te maken onder het genot van een aantal proefglazen. Vul het formulier hieronder in of bel of mail ons!

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand