3 tips: Food & bubbelcombi’s voor de thuis vrimibo

Yay weekend!  Je hebt de werkweek weer volbracht. Agile werken, een deep dive nemen, sparren, terugkoppelen, funnelen, dubbelchecken, pitchen, een stip op de horizon zetten, op vertrouwensniveau levelen… Je hebt het allemaal gedaan! En het is je óók nog gelukt om alle deadlines te halen… of niet. Maar dat is dan jammer. Want nu is het tijd voor een goede bubbel. Lees hier onze tips voor jouw thuis vrimibo:

Plop en go the easy way

Een lekkere borrelbubbel en makkelijk te combineren voor als je geen zin hebt om boodschappen te doen… Tja, dan is een fruitige Crémant de Bourgogne, zoals de Notre Bulle, niet te versmaden. Een bubbel die prima overeind blijft bij sushi & sashimi met sojasaus en wasabi of goede pizza. Betellen maar!

De borrelplank

Eindeloos borrelen op vrijdag. Heerlijk kan dat zijn. Maar zorg voor goede happen, want het weekend is nog maar net begonnen en borrelen op een lege maag is funest. De borrelplank is dan bij uitstek de oplossing, want die kan je gewoon blijven aanvullen.

All night long

Krijg je nog mensen over de vloer. Quality time = quality bubbels! Wat later op de avond wil je een fijne doordrinker. Wel fris, misschien beetje complex, dus wat meer body. Bla bla bla, denk je dan. Gewoon een lekkere partybubbel dus. Nou, die hebben we voor je. Hoe we dat weten? Omdat Françoise zelf, de dame naar wie deze bubbel is genoemd, deze bubbel zelf ook echt als een partybubbel ziet. Chippie, worstje en kaasje erbij. Kan prima. 

Enjoy the moment!


Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand