Deze haan gaat prima samen met een kippetje

Deze hysterisch gekleurde haan, zowel door het etiket als in smaak, konden we niet weerstaan. Dit is precies waarom het zo leuk is alle crémantgebieden af te speuren.

 

Familiehuis Poulet et Fils
Deze Crémant de Die in ons assortiment, noemen wij gewoon ‘de haan’. Ook weer van zo’n prachtig familiehuis, dat vier generaties terug gaat. De zoon heeft de grond overgenomen van zijn vader en is gaan experimenteren met meerdere druiven om de kwaliteit van de bubbels naar een hoger niveau te brengen. En toch leuk dat het huis van de haan Poulet & Fils heet.

Smaakbom
Deze bubbel is wel andere koek dan een frisfruitige borrelbubbel. Althans, dat vinden wij. En dat maakt het zo leuk om deze te combineren met lekkere gerechten. Als je goed proeft kun je smaken thuisbrengen van witte bloemen, maar vooral amandel en honing.

Leer HIER meer over ‘de haan’.

 

Samen met…
En het is geen grap. Deze bubbel gaat echt heel goed met een kippetje uit de oven door de amandel en honing. Dat romige wat je proeft combineert fantastisch met een beetje vettige, wat rijkere smaken.

 

Andere foodpairing suggesties

  • Geitenkaas met honing uit de oven
  • Geroosterde toast met ingelegde ui
  • Een goede paté, en dan het liefst met een extra smaakje, zoals met paddestoelen of cranberry

 

Meer ideeën en suggesties voor bij deze haan? Deel ze vooral met ons via onze Instagram en Facebook, zodat we hier ook andere bubbelliefhebbers blij mee maken.

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand