Le Forel

Le Forel
Niet al te lang geleden wandelden wij in Amsterdam Oud-West door de Bosboom Toussaintstraat. Een mooie straat met statige huizen en leuke, lekkere en gezellige eettentjes. Ons oog viel op een visrestaurantje dat we nog niet eerder hadden gezien: Le Forel. De Franse bistro uitstraling en het knusse terrasje (met heaters!) zagen er direct aantrekkelijk uit. We sloegen het restaurantje op in onze telefoon als reminder om er een keertje te eten.

Crémant op de kaart!
Diezelfde week was het al raak. We besloten op een vrijdagavond bij Le Forel het weekend in te luiden. En wat denk je… Crémant op de kaart!!! Wát een leuke verrassing, want dat zien we eigenlijk nog veel te weinig. Voor ons was Le Forel direct een winnaar, dat snap je wel.
We bestelden (uiteraard) een glas met daarbij een half dozijn oesters, want de combinatie van bubbels en oesters blijft voor ons echt goddelijk!

Coupe glas
De heerlijke Crémant de Bourgogne Domaine Amiot kwam in een coupe glas. Je weet wel zo’n feestelijk, elegant en stijlvol glas waar ook cocktails in worden geserveerd. Zo leuk!
Bij Le Forel hebben ze het helemaal begrepen!

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn…ook niet in de horeca
Voor € 8,- (erg vriendelijke geprijsd als je het afzet tegen een glas champagne van € 15,- of een glas betere wijn) genoten wij van rijp fruit, witte bloemen, een lichte, ronde smaak en een fijne mousse die lekker lang bleef door bubbelen. 

Oh ja…zouden we bijna vergeten. Het eten was ook heerlijk!  Dus voor ons is Le Forel absoluut een blijvertje en een dikke aanrader!

www.leforel.nl
Bosboom Toussainstraat 70
1054 AV Amsterdam

 

Misschien vind je dit ook leuk;

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand