Onze Missie

Roaring

twenties

En plotseling was daar een pandemie…bovenop alle andere wereldproblematieken!

Na 20 succesvolle jaren in de evenementenindustrie zaten ook wij plotseling thuis. Zonder baan. De één met een baby en de ander met een puppy. Waren we uit het veld geslagen? Integendeel! We zagen het als kans om de tweede helft van ons werkende leven een totaal andere invulling te geven. Aan de keukentafel ontstond het idee om ‘iets’ met onze gezamenlijke passie, mousserende wijnen, te doen. Oké, dat escaleerde vrij hard want vanuit ‘iets’ werd Time to Sparkle geboren!

We delen beiden de sterke mening dat, ondanks alle tegenslag, het leven gevierd moet worden. Het glas is halfvol. Het zijn de kleine momenten die van grote toegevoegde waarde zijn, als je het maar wilt zien en er stil bij staat. Vier het leven met familie, vrienden, (ex-)collega’s, buren en alle andere dierbaren. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een bubbeltje?

Joie de vivre (júist nu!)

Het drinken van een bubbeltje voelt altijd feestelijk. Het ploppen van de kurk, het klinken van de glazen, de bubbeltjes op je tong.

Wij geloven er in dat er meer momenten de moeite waard zijn om intenser met elkaar te beleven. Echt even stilstaan bij het moment, leren leven en genieten in het hier en nu. Waarom wachten tot oud en nieuw terwijl het bijna vrijdagmiddag is? Waarom wachten tot je geslaagd bent, terwijl het moment van inschrijven óók bijzonder is? Waarom wachten tot je bruiloft terwijl de liefde elke dag gevierd moet worden?

 Waarom wachten tot de zon schijnt als de openhaard brandt? Waarom wachten tot er kaviaar op tafel komt terwijl het veel lekkerder is bij een patatje (geen grap!)?

Kwaliteit

hoeft niet duur te zijn

Iedereen verdient kwaliteit! Het leven is te kort en te mooi om met minder genoegen te nemen. Crémant is het Franse zusje van de Champagne en wordt op exact dezelfde manier gemaakt (méthode traditionelle). De kwaliteit is minstens zo goed, vaak zelfs beter (!), maar tegen een vele malen vriendelijkere prijs. De Fransen zelf zeggen niet voor niks: Je préfère boire un bon crémant qu’un mauvais champagne (ik drink liever een goede crémant dan een slechte champagne)…en ze hebben gelijk!

Bubbles as a lifestyle!

De relatieve onbekendheid rondom Crémant heeft ons verbaasd. Wij waren er zelf ook niet vaak mee in aanraking gekomen. Vaak worden deze kwalitatieve bubbels weggemoffeld onder in het schap en zijn ze zelden op de aperitiefkaart te vinden. Wat ook niet helpt is de vaak ingewikkelde uitleg over productieprocessen, geur- en smaakaroma’s, druivenrassen, terroirs… Het duizelt je al snel waardoor je geneigd bent naar het bekende te grijpen… terwijl het zoveel lekkerder, leuker en interessanter kan zijn.


Onze droom is om bekendheid te genereren voor de Crémant, op eenvoudige manier kennis met jullie te delen (voor wie dat leuk vindt), jullie te inspireren en daarmee een lifestyle te genereren waarbij mensen vaker de kleine momenten in het leven vieren…mét bubbels!

Wij staan voor hoogkwalitatieve sparkling wine voor iedereen voor meer waardevolle momenten! Bubbels als lifestyle.

Doe je mee?

Liefs,  Marielle en Annette.

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand