Onze proeftafels

Onze proeftafels

Bij Sab’s wordt er met liefde en passie gekookt. Onze proeftafel bevindt zich hier in de huiselijke sfeer van de Deli in Amsterdam Zuid. Samen met Sab’s bieden we je een heerlijke smaakbeleving met onze bubbels en haar matching bites en canape’s. Op deze proeflocatie is het mogelijk aansluitend in de private diningroom verder te dineren. De exclusieve ruimte is geschikt voor groepen vanaf 10 personen tot 40 personen voor proeverij, diner en bubbly borrels.

Wie wil er nou niet proeven en/of dineren op deze unieke, historische plek in hartje Amsterdam. Het monumentale gebouw ‘Industria’ waarin de Koninklijke Industrieel Club zich bevindt, is gebouwd in 1912 en beschikt nog altijd over authentieke details uit de jaren ’20. Onze proeftafels kunnen worden opgesteld in meerdere ruimtes. Voor een totaalbeleving verzorgen we in samenwerking met de keuken bijpassende gerechtjes bij elke proefronde en diner afsluitend aan de proeverij. 

Deze gloednieuwe culinaire locatie bevindt zich in het prachtige pand (Amsterdamse School) van de oude ijzerwarenhandel van Gunters & Meuser in de Jordaan. Of je nou wilt proeven in de kookstudio aan een lange proeftafel of een tasting tour door de verschillende ruimtes. We kunnen hier alle kanten op, zowel voor kleine als grote(re) gelegenheden. De locatie bruist van de culinaire inspiratie en creativiteit. Deze proeflocatie is geschikt voor groepen van 12 – 120 personen.

Deze hidden gem bevindt zich in het souterrain halverwege de gezellige Lindengracht in de Amsterdamse Jordaan. Het is een multifunctionele, creatieve locatie, die ideaal is voor bedrijven of teams, die in een besloten setting willen vergaderen, brainstormen (of anders) voorafgaand aan onze proeverij. Einde middag toveren we de ruimte in no-time om tot proeflokaal. Wil je ook een hapje blijven eten, dan heb je hier je eigen huiskamerrestaurant te pakken. Voor 10 – 16 personen. 

Proeven doen we hier op de benedenverdieping van een prachtig pand in de Jordaan. Deze fijne ruimte met grote (woon)kamer, open keuken met barretje met schuifwand naar het binnenplaatsje biedt meerdere mogelijkheden. We plaatsen één lange proeftafel of meerdere zitjes of maken een borrelopstelling. Voor groepen van 10 – 40 personen. 

De missie van Moustaqbel Amsterdam is om kansarme meisjes te helpen hun talenten te ontwikkelen. Daarom gaat de volledige winst van de huur van deze locatie naar het studentenhuis van Moustaqbel in Marrakech.

Borrelen op de Zuidas? Dat kan je nu combineren met een proeverij van Time to Sparkle. Voor kleinere groepen zitten we aan de bistrotafels, voor grotere groepen is het ook mogelijk de ruimte exclusief te gebruiken. Koelers op de bar, alle bubbels open en proeven maar! Geschikt voor meerdere concepten.

Voor groepen van 10 – 75 personen. 

Bij al onze partnerlocaties is het mogelijk voorafgaand aan de proeverij de ruimtes te gebruiken voor presentaties, workshops en vergaderingen. 

Kosten en info 

Een proeverij van Time to Sparkle organiseer je al vanaf € 35,- (excl. BTW) p.p. op jouw locatie. Of vanaf € 60,- (excl. BTW) p.p. inclusief borrelbites aan één van onze proeftafels bij onze bubbly partners. 

Proeverijen met grotere gezelschappen, met teambuildingsaspect, op jouw locatie, als onderdeel van de bedrijfsborrel of -event of een ander bubbly programma, het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden of een offerte op maat. We helpen je graag.

Vraag naar de mogelijkheden of een offerte op maat.

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand