Verzenden & ontvangen

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst gaan we voor je aan de slag. We verpakken je bestelling in breukvrije dozen en melden je bestelling aan bij de pakketdienst (DPD).

Levertijd
Levering vindt plaats 1 – 3 dagen na je bestelling. Mocht je meer hebben besteld dan we voorradig hebben, of je bestelling duurt om een andere reden langer, dan zullen we hier contact met je over opnemen.

Track en Trace
Zodra de bestelling ons pand verlaat, ontvang je van ons een track & trace code. We adviseren je om je pakketje met de code te volgen. Op de ochtend van de leverdag ontvang je een tijdvakopgaaf tot op 1 uur nauwkeurig waarbinnen je de bezorger kunt verwachten. Met dit ‘Predict’ bericht kun je zelf een andere afleverdag instellen mocht het tijdvak niet uit komen.
Laat je het pakketje bij iemand anders bezorgen? Geef dan in de laatste stap van je bestelling ook het mailadres van de ontvanger zodat deze controle krijgt over het aflevermoment.

Twee bezorgpogingen
Twee bezorgpogingen zijn inbegrepen. Daarna gaat het pakketje retour en zijn wij genoodzaakt de retourkosten van € 9,50 incl btw aan je door te belasten.

Afleverdagen
De standaard afleverdagen zijn maandag t/m vrijdag. Zaterdaglevering is per 1 juli 2021 tijdelijk vervallen voor pakketten met alcohol. Wil je dat het pakket op een specifieke dag wordt afgeleverd? Noteer deze wens dan in het opmerkingenveld. Je kunt ons uiteraard ook even bellen of mailen.

Verzendkosten
Per afleveradres betaal je een standaard bedrag van € 5,95. Woon je op de Waddeneilanden? Neem dan even contact met ons op.

Leeftijdscheck
Onze pakketbezorger controleert de leeftijd van de ontvanger aan de deur. Dit om er zeker van te zijn dat ontvanger oud genoeg is om het pakket in ontvangst te nemen. (NIX18).

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand