Proeverijen

Onze proeverijen

CRÉMANT DISCOVERY TASTING

In 1,5 uur nemen we je mee op ontdekkingsreis door de wereld van crémant. Aan de hand van het proeven van vijf verschillende crémants ervaar je de veelzijdigheid van deze Franse bubbel en delen we leuke tips, kennis en weetjes over mousserende wijnen. 

Vanaf € 35,- p.p. excl. BTW.

 

___

 

CRÉMANT & CHAMPAGNE TASTING 

In 1,5 uur tijd proeven we diverse crémants en champagnes aan de hand van de ontstaansgeschiedenis van de Méthode Traditionelle. We gaan van de Limoux naar de Champagne, over de grens naar de Bourgogne en weer via de Champagne naar…

Vanaf € 39,- p.p. excl. BTW.

 

___

 

MÉTHODE TRADITIONELLE DISCOVERY TASTING

Champagne mag alleen in de Champagne geproduceerd worden, crémant alleen in de crémant appelations. Maar zo zijn er nog meer Méthode Traditionelle bubbels van kwaliteit die om bepaalde redenenen nou net die naam mogen dragen of juist weer anders heten, maar wel het ontdekken waard zijn. Ontdek bij deze proeverij nog meer verschillende Méthode Traditionelle bubbels. 

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW.

 

___

 

CHAMPAGNE PROEVERIJ

Champagne is wereldwijd bekend en beroemd om zijn hoogstaande bubbels. Je kan zeggen dat champagne de grote inspiratiebron is geweest, en nog is, voor wijnmakers om ook mousserende wijnen volgens de Méthode Traditionelle, voorheen Méthode Champenoise genoemd, te ontwikkelen.  Je proeft tijdens deze proeverij een aantal zeer verschillende champagnes, van Blanc de Blancs, Blanc de Noir, blend, wel en niet houtgerijpt. 

Vanaf € 45,- p.p. excl. BTW.

 

___

 

Wat er aan bod komt tijdens de bubbelsproeverijen:

# Hoe, wat, waar, wanneer en waarom crémant, champagne en over andere mousserende wijnen 

# Méthode Traditionelle

# Hoe kies je voor kwaliteit? 

# 5x proeven zonder proesten

# Ontdek je smaak en je voorkeur

 

Time to Sparkle richt zich volledig op kwalitatieve mousserende wijnen, met name Méthode Traditionelle, en is gespecialiseerd in crémant en Champagne Specialist i.o.. Voor de inhoud van onze proeverijen maken we gebruik van opleidingsstof van het Comité Champagne en de Fédération Nationale des Producteurs et Élaborateurs de Crémant

 

De proeverij vindt plaats op een locatie van jouw keuze. Proeven kan ook aan onze proeftafels bij één van onze partnerlocaties. We hebben verschillende arrangementen en mogelijkheden.


Iedereen moet kunnen deelnemen aan een bubbelmoment. Dus het is ook mogelijk deze tasting te verzorgen met kwalitatieve alcoholvrije bruisende dranken.


Wil je de proeverij uitbreiden met bijpassende hapjes, naborrelen of aansluitend dineren? Of inzetten als onderdeel van een evenement? Geen probleem. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Ben je 18 jaar of ouder?

0
Geen producten in je winkelmand